Äntligen!

Henry är äntligen frisk, och i vanlig ordning är vi då sjuka igen. Jag blir så trött! 
I lördags besökte vi fjärilshuset med farfar. Henry röjde runt som en röjsåg med mig eller Andreas tätt efter. Det var så fuktigt, varmt och svettigt och ute var det svinkallt! Ingen höjdare när men är febrig och seg. Henry som har varit hemma och slöat i en vecka var ju pigg som en nötkärna. 
Imorgon ska jag till skolan igen, som jag längtar! Och på onsdag, tidig morgon, åker Andreas till gbg för ett möte. På väg hem ska han hämta sin gamla bilbana som såldes för 15 år sedan, mannen som köpte den hade fortfarande kvar den:) kul att gamla leksaker används igen! Håll tummarna nu för att vi klarar denna vecka utan bacilusker och sjukdomar från smitthärdan dagis... ❤
 
Jag tänkte lägga upp några bilder men det verkar inte gå, bilden blir vriden och samma bils bifogas 1000 ggr.. Får prova senare helt enkelt:) 


 

Fortfarande hemma..

Vi är fortfarande hemma, 38.7 har Henry i temp. Han äter inte och är slö. Lite cola och te går ner som tur är. Idag är jag hemma med Henry och imorgon när jag ska till skolan igen är Andreas hemma, skönt att turas om lite! Henry tittar på film och jag stökar lite här hemma, byter sängkläder och tvättat. Nödvändigt ont!


En sjuk Henry

De senaste dagarna har Henry haft nästan 40 graders feber och klagat på att han har haft ont i öronen. Inte en enda tid har det funnits på vårdcentraler runt om i Täby så nu är vi på barnakuten på Danderyd sjukhus och det visade sig att H har öroninflamation och prickar i halsen. Så han blir hemma denna vecka. Imorgon med Andreas då jag ska till skolan!


Jag gör ett nytt försök..

Nytt år, nya tag! 
Jag och Andreas har precis blivit friska, så nu blev Henry sjuk igen. Andra förkylningen för honom sen jul. 
på tisdag börjar äntligen skolan igen, som jag har längtat! Har varkt hemma sedan den 14/12 så det börjar bli dags nu. på tisdag börjar de sista åtta veckorna i skolan innan praktik, slutet är nära och det känns så himla kul. Längtar verkligen efter att få börja jobba! 
 
 

RSS 2.0