2012-01-09

Mitt nyårslöft gick ju bra att hålla, så typiskt mig.
Nå väl. Jag har precis avslutat en penicilinkur mot Bronkit, återhämtningen kommer ta evigheter. Kan inte ens gå upp för trappan utan att drabbas av andnöd;) På torsdag morgon är ju planen att vi ska åka till Kap verde på en veckas semester så nu har ju Henry blivit sjuk. Han har feber och kräks, visst är det typiskt? Han får alvedon var sjätte timma och ventolin som är luftrörsvidgande och så får han äta det han vill och sova preciiiiiis så mycket han känner för. Bara att hålla tummarna för att han blir kry. Dessutom väntar vi på mitt nya pass. Det visade sig att mitt gamla går ut en vecka för tidigt i förhållande till vad det får för att jag ska få visum till Kap Verde. Passet måste ju vara giltit sex månader efter att man kommit hem, är inte det också typiskt. Känns som att sånt här bara händer oss!!!!

I lördags var Henry hos farmor och farfar, han var rätt trött efter det:) Dom tittade på Hacke hackspett genom vardagsrumsfönstret ch drog persiennerna upp och ner, tydligen väldigt kul:)

Och så har han fått en y vagn, Urban jungle heter märket och modellen heter mountain buggy. Den ser grön ut men den är grå. Den är kanon, kunde inte vara mer nöjd. Känns där emot sorgligt att ha sålt den gamla, så mycket minnen:(

RSS 2.0