Bättre sent än aldrig!

Tiden går så fort  och det är så mycket man vill göra men så lite man hinner... Här kommer iaf lite uppdateringar från oss:)
Henry bara går och går, inget kryp alls. Han har även lärt sig att ställa sig upp utan stöd och han kan böja sig fram och plocka upp saker från golvet utan problem. Tre nya tänder, dom längre bak, har spruckit fram så nu har han 11 tänder helt plötsligt:) Han är verkligen ingen bebis längre!!!
Vi är mycket på Öppnaförskolan, Henry älskar det. Där har vi träffat en mamma som är i min ålder och hennes dotter Isabelle är två månader äldre än henne. Dom leker så fint ihop och dom är så snälla mot varandra. Att kramas är speciellt mysigt;)
Imorgon ska jag ringa till ett dagis som heter Tellus som ligger i Grindtorp och fråga om dom har plats för Hg i jan/feb någon gång. Gick förbi dagiset här om dagen, dom har en stor fin gård som har sol hela dagen, en egen kock som lagar maten. Kött, fisk och fågel står på menyn vaje vecka. Dessutom sover dom ute i sina vagnar på dagnarna och det är ju jättebra mot alla tänkbara sjukdomar:)
Det här kortet tog Henry på sig själv här om dagen!
Mys med speldosekatten innan vila.
Henry och Isabelle!

Kommentarer
Postat av: Milla

Vad fundersam Henry ser ut på sista bilden där :D

2011-10-28 @ 19:39:34
URL: http://principessans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0